SECOND HAND SHOP KOMERO

Komerosta käyttöön!

Komero on Haapaniemenkadulla sijaitseva laadukkaiden tuotteiden ja merkkivaatteiden second hand shop.

Valitsemme sinulle valmiiksi!

Myymäläämme valikoimme myyntiin tämän päivän trendit ja ajattomat klassikot. Kaikki tuotteemme ovat uudenveroisia mutta huimasti edullisempia! Valikoimassamme on muotimerkkejä ja suurten tuotantojen parhaat palat!

Valikoimastamme löytyy:

Tuo käyttämättömät tuotteesi meille myyntiin - ansaitse ostosrahaa!

Oletko kyllästynyt raahaamaan tavarasi kirpparille ja sieltä takaisin kotiin? Pöydän varaaminen, tavaroiden hinnoittelu, kuljetus ja paikan siistinä pitäminen vievät aikaa, rahaa ja energiaa.

Meillä on tarjota sinulle helpompi tapa. Karsi hyvät tuotteet kotona ja tuo ne suoraan Komeroon. Komero hoitaa puolestasi hinnoittelun ja myyntityön. Laadukkaista tuotteista annamme sinulle ostoseteleitä joilla voit maksaa ostoksia Komerossa.

Valikoimassamme on joka päivä jotain uutta!
Tyhjennä siis kaappisi tarpeettomasta ja tienaa!
Voit kysyä noutopalvelua hakemaan tavarasi – ansaitse helposti ostosrahaa! Myymättömät tuotteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.

Komero tekee hyvää!
Olemme mukana tukemassa kiertotaloutta. Komero tekee vaatteiden kierrättämisen niin helpoksi, ettei niitä tarvitse heittää roskiin, vaan ne voivat saada uuden elämän. Myymättömät vaatteet lahjoitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Seuraa meitä somessa!!